Tahini nadaje potrawom charakterystyczny smak. To podstawowy składnik w kuchni Bliskiego Wschodu.
Harissa to gęsta i ostra pasta z papryczek chili, która jest tradycyjnym dodatkiem do dań kuchni Bliskiego Wschodu.
Kremowa pasta z ciecierzycy i aksamitnego tahini
– idealna dla wegan, wegetarian i miłośników zdrowej kuchni.
Hummus z ciecierzycy i sezamowego tahini
z dodatkiem aromatycznego kuminu – idealny dla miłośników korzennych, orientalnych smaków.
Hummus z ciecierzycy i tahini wzbogacony
o aromatyczny czosnek – intensywny smak
i właściwości wspierające odporność.
Pikantny hummus z ciecierzycy, tahini i ostrych papryczek chili – idealny wybór dla fanów intensywnych smaków i wyrazistej ostrości.
Kremowa pasta z grillowanego bakłażana, wzbogacona tahini, czosnkiem i orientalnymi przyprawami.
Woda z kwiatów róży ma właściwości regenerujące, wzmacniające, opóźniające efekty starzenia, a dodatkowo działa antybakteryjnie.
Woda z kwiatów pomarańczy ma niesamowicie intensywny kwiatowo-cytrusowy aromat, który podkręca smak i zapach napojów i deserów.
PRODUCENT:
LEVANT FOODS Sp. z o.o.
ul. Pocztowa 15 B (wjazd od ulicy Kruczej)
62-080 Tarnowo Podgórne
info@levant.pl
tel. +48 61 88 66 600
fax +48 61 88 66 601